My Roadtrip From This Summer - Part 4

Når vi våknet neste dag, - hadde gråværet kommet, og det småregnet. Men det stoppet ikke oss, - og vi skulle jo til Olavsgruva - og den ligger jo under bakken!

Var spennende å høre om gruva, og historiene av en meget dyktig guide!

Etter den guidet tur i gruva - fant vi ut at vi skulle ta turen innom Bergstaden Museum - og tilbringe litt mer tid inne! Så var det tid for litt kaffe og eplekake på en superkoselig cafe i ett av de gamle husene!Etter museumsbesøket fant vi ut at vi kunne ta en kjapp tur over til Sverige - siden det ikke er så langt fra Røros til nærmeste svenske by. Der ble det litt Harry-handel og en tur på Systembolaget. Da vi kom tilbake til hotellet, - spiste vi middagsbuffet på hotellet, - før vi satte oss i baren  for kvelden!!

Neste dag var det å stå opp tidlig for å spise frokost, - og sett seg i bilen nedover Østerdalen. Stoppet på Elverum for å spise middag - og kjørte strake veien tilbake til Oslo

That's All

4 kommentarer

Linn Therese

28.11.2014 kl.13:18

Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3

TerAnd

30.11.2014 kl.22:27

Linn Therese: Takk for tilbakemelding, - hyggelig å høre at du liker å stikke innom min blogg! :))

Vera Lynn

30.11.2014 kl.22:29

Jeg er enig med Linn Therese at du har en flott blogg Terje :o)) Det var gøy å være med på bilturen deres, med alle de fine bildene. Må jo innrømme at det gir jo en annen veldig lyst til sette seg i bilen å kjøre landet vårt på kryss og tvers :o))

TerAnd

30.11.2014 kl.22:35

Vera Lynn: Tusen takk - det er sjeldent jeg har vært på biltur i voksen alder, - og jeg hadde ikke vært på noen av stedene vi oppsøkte - så det var ekstra gøy. Helt klart ga det mersmak!! ;)))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

47, Oslo

Er en mann på 47 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits