My Roadtrip From This Summer - Part 3

Så var tiden inne for å forlate Ålesund - og i strålende sol dro vi mot Trollveggen og Dovre - på vår vei mot neste hovedstopp - Røros.

Vestlandet har noen majestetiske fjell, og vi stoppet underveis for å ta disse mer i syn!

Vi kom oss opp til Dovrefjell, - og tok en stopp for å spise - og for en super fiskerett jeg hadde ......mmmmm!Nå kom vi oss nærmere dagens mål - og jeg gledet meg til å se Røros for første gang. - Og vi ankom i solskinn til Bergstaden Hotell som skulle være vårt hjem de neste 2 dagene.

Vi slappet av litt på rommet, - før vi tok en gåtur i Røros - og fikk med oss alle de vakre gamle husene og kirka!

Etter en lang gåtur, og knipset mange bilder, - var det tid for å spise litt - vi tok en deilig biffmiddag på et sted som ligger i samme bygning som hotellet - kommer ikke på navnet. - Men maten var god - og så ble den noen drinker på oss i baren på hotellet.

Neste dag skulle vi være i Røros, og ta turen til Olavsgruva!

To Be Continued

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

47, Oslo

Er en mann på 47 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits