My Roadtrip From This Summer - Part 2

Etter en god natts søvn, og en deilig frokost, - satte vi oss i bilen på med Atlanterhavsvegen som mål.

Vi tok fergen over til Molde, - men droppet å dra inn til sentrum, - og dro heller innom Bud på veien!

Som dere ser av bildene hadde vi utmerket vær, - sola skinte hele dagen! Så bar det hen mot det som kalles Atlanterhavsvegen, - som er en veistrekning med mange bruer. Mange flotte stoppesteder underveis, - og selv synes jeg strekningen var litt kort - tok kort tid! - Jeg trodde den var lengre, og ble nok litt skuffet. Vi stoppet og tok noen bilder, og vi har bare en helt fantastisk natur her i Norge!

Vi hadde snakket om å ta turen til Kristiansund, men fant ut at det ville ta for lang tid, - og returnert derfor tilbake til Ålesund. Vi tok en god middag, og noen drinker i baren på hotellet - og hadde tidenes solnedgang!!

Ble ikke sent denne kvelden, siden vi hadde en lang biltur neste dag. Da var tiden over på Vestlandet, og kommer nok tilbake, - utrolig flott. 

To Be Continued

9 kommentarer

Fride Sanna

26.11.2014 kl.17:28

veldig fine bilder <3

Anne

26.11.2014 kl.18:25

Kjempefine bilder etter den fine turen din.

Jeg syntes også at atlanterhavsveien var veldig kort.

Trodde også den var mye lengre, men er veldig fint der.

TerAnd

26.11.2014 kl.18:34

Fride Sanna: Tusen takk ;))

TerAnd

26.11.2014 kl.18:35

Anne: Helt enig, - plutselig var den over! Takk for at du liker bildene, - kommer flere i de neste innleggene om turen! ;))))

Lene S.

27.11.2014 kl.18:39

Hei du :-) Da er vi to, som er trege med å 'få ut' feriebilder, he he. Takk for turen så langt, har aldri kjørt den veien, interessant. Ha en god kveld :-)))

TerAnd

27.11.2014 kl.18:51

Lene S.: Heisann, - å har du blogg også?? - Ha en super kveld du også.... :))))

Lene S.

27.11.2014 kl.19:19

Nei da, bloggen min la jeg ned for 4 år siden, men feriebildene ligger på minnebrikka i fotoapparatet enda, he he. Det blir flere bilder i jula, vi skal jo til svigers, venter til neste år med å sortere ;-)

TerAnd

28.11.2014 kl.00:55

Lene S.: Ok, - ja, det er lett å "glemme" bilder på minnebrikker, - men du har de nå i hvertfall. Så det blir Frankrike i julen, - da slipper mor å stelle i heimen til jul - får det er vel svigermor som har sjefsrollen? :)))

Lene S.

28.11.2014 kl.12:09

Vi skal bare henge opp lyspynt i vinduene og dekorasjon på ytterdøra til glede for naboene, hehe. Mine foreldre skal være med til France, så det blir 2 sjefer, mamma og svigermor er en fin duo :-))) Jeg skal være sjef her neste jul, det blir siste julen vi bor i Norge - det blir SÅ bra :-D Ha en fin dag hvor du enn er, jeg skal opp i lufta nå, men så har jeg langfri, herlig :-)))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

47, Oslo

Er en mann på 47 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits