My Roadtrip From This Summer - Part 1

Har hatt skikkelig "bloggtørke" - og har hatt bildene klare fra i sommer!

Så her kommer mine bilder fra "Årets Bilferie" - i Norge!!

Jeg dro på ferie med N-I og M, - vi hadde planlagt turen på forhånd, og jeg lånt bilen til min pappa!

Det skulle bli en Vestlandstur - og vi startet fra Oslo en tidlig morgen i begynnelsen av august, - og satte snutene mot Ålesund som første dagens mål.

Vi kjørte først mot Gjøvik - Lillehammer, og hadde en lengre stopp på Lom. - Og vi var så heldig med været, - hadde perfekt sommervær!

Vi droppet Mr Brimi, - men spiste en deilig norsk husmannsrett - og kikket oss litt om i sentrum. Deretter bar det over fjellet, - og mot Geiranger. Det var litt mer overskyet og tåke, - men oppholdsvær. Stoppet ikke i selv Geiranger sentrum, - men på utkikksposten på vei ned....og der var vi ikke alene!!

Etter å ha tatt 2-3 ferger, - så kom vi oss endelig til Ålesund etter mange timer på farten. Vi hadde bestilt 2 netter på Scandic Ålesund, - og tok en liten tur rundt i byen når vi hadde slappet av litt. Prøvde flere steder for å få god sjømat, - men uten hell siden det var litt sent påkvelden! - så det ble en tur på Egon av alle steder! 

Ble ikke gjort så mye mer den første dagen, - og siden dag 2 skulle være på farten igjen med Ålesund som utgangspunkt - var det på tide å finne sengen!

To Be Continued

2 kommentarer

Vera Lynn

30.11.2014 kl.22:24

Mange flotte bilder her :o)) Vi er utrolig heldig som bor i et land med så mye fin natur. Man blir helt satt ut av utsikten!!

TerAnd

30.11.2014 kl.22:26

Vera Lynn: Helt enig - har mange flere, men valgt disse! - Klem ;))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

47, Oslo

Er en mann på 47 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits