Dagens Bilde

"Yellow Flower" - Oktober, 2014


#foto

4 kommentarer

vonhippie

21.10.2014 kl.11:11

God dagen TerAnd :) Vakkert <3 Ja noen holder ut...jeg fant en gjeng med humleblomster i går i sola...det var utrolig flott :) Håper du har det fint - og god tirsdag :)

TerAnd

21.10.2014 kl.11:39

vonhippie: Hei på deg, - har jo vært en fin og solrik høst, - så noen har overlevd. Jeg har det bra - bare litt blogg-tørke! - Men plutselig er jeg tilbake! Ha en super dag!! :)))

vonhippie

21.10.2014 kl.11:49

Blogg-tørke ja :) Bruker å tørke om sommer`n jeg hahaha...og så kommer jeg tilbake om høsten. Helt greit for meg i alle fall.

Jeg er helt vill om dagene, for jeg har ikke fått oppleve skikkelig høst på nesten 15 år. I Tromsø, der gikk vi fra sommer til vinter i løpet av natta hehehe :)

Lene S.

23.10.2014 kl.10:11

Gult er kult :-) Her blomstrer to av rosene for andre gang i år, men nå drukner de snart :-( Håper livet farer pent med deg :-) Jeg har hatt, eller dvs både piloten og jeg, har hatt langfri, men lørdag braker det løs igjen, skal bli godt å komme inn i faste rutiner igjen :-D Ha en fin dag!

TerAnd

27.10.2014 kl.11:28

Lene S.: Hei Lene - takk for at du kommer innom bloggen min, - selv om jeg har såååå bloggtørke som det går an å få!! Hyggelig å høre fra deg vettu, - og håper det går bra i den nye jobben. Jeg trives godt i min nye jobb - og er sååå glad for å være i arbeid igjen! Ha en super dag, - og nyt dagene :))))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits