Sunny Day In Oslo

Det er en stund siden jeg har blogget, - mine dager bare flyr avsted innimellom - og da blir det slik.

Idag har jeg gått i byen med en god kompis som har bursdag i morgen, - og som vi skal ut å feire senere i kveld med en middag på Brasseriet 45. Vi møttes i byen kl 12.30, og gikk litt rundt. Var innom Bokfestivalen som var på Karl Johan, - og etter en lunsj på Lawo Ute, - så gikk vi ned mot Rådhusplassen. Der viste jeg at det var Matstreif, - og masse folk - litt vel mange for min smak, - så vi gikk nesten bare rett gjennom. 

Det var lange køer for å kjøpe noe, - eller få en smaksprøve - og det gidder jeg ikke. Vi tok heller turen til Bacchus, og tok oss en kaffe og Kahlua-kake, - den er bare såååå god!!

Så var det på tide å si hei og hopp - vi møtes jo igjen om noen timer - kl 19.

Jeg var innom Floriss på Oslo City, - og kjøpte med meg lyng til balkongen, - så det blir litt koselig der utover høsten.

Ellers er M i UK - blir der kanskje 1 uke til, - men slik er det.

 

Ha en strålende helg, og kos dere masse i sola.....nyt dagene!!!

Én kommentar

Vera Lynn

14.09.2014 kl.20:31

Har blitt lite blogging på denne fronten også.... Umotivert etter jobb eller hjemme sent, men man får ta å skjerpe seg :o)) Håper dere hadde en fin bursdagsfeiring for kameraten!

TerAnd

14.09.2014 kl.21:13

Vera Lynn: Ja, - er litt "utfordrende " noen ganger - men får prøve å skjerpe oss!
Bursdagsfeiringen gikk fint. M er fremdeles i UK, skulle kommet hjem til Oslo på fredag, men det ble utsatt.

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits