Dagens Bilde

"Sweets" - Oslo, 2014


#foto #jordbær #iskrem #marengs #dessert 

7 kommentarer

simba12

03.07.2014 kl.16:17

mm ser godt ut! :)

Ha en fin dag videre!

hadde vært koselig om du hadde tatt en titt på bloggen min ;)

TerAnd

03.07.2014 kl.16:41

simba12: Takk skal du ha, - og det var godt...:)))))

Lene S.

03.07.2014 kl.17:16

Har nettopp inntatt en ladning jordbær og is i sola vi også, svigermor skjemmer oss bort ;-) Det blir sen middag, som vanlig, når svigers er her, de bestemmer, he he, så litt ekstra må til :-D I morgen skal jeg t/r Las Palmas - lang dag mot natt, men da spiser jeg bare frukt og drikker vann. I dag har jeg jobba på bakken, ferieavvikling vet du og jeg er FOR snill ;-) Håper du har hatt en fin dag og får en fin ettermiddag og kveld :-)))

TerAnd

03.07.2014 kl.17:21

Lene S.: Deilig å bli skjemmet bort litt. Desserten på bildet er fra sist helg, og med hjemmelaget marengs som en venninne har laget.
Må begynne å planlegge noe til min egen ferie - skal ha 2 uker fra 4.8 - men vet ikke om det blir i Norge eller et sted i utlandet.
Ha en super kveld - og vakt i morgen - jeg har FRI...... :)))

Lene S.

03.07.2014 kl.17:40

Lucky you, da kan du sove leeenge i morgen :-D Vi har også ferie, men 4 uker fra 4.8, de to første går til Limassol og resten kan du vel gjette deg til, he he. Når ferien er over begynner jeg i nytt selskap, gruegleder meg, men jeg får bedre vilkår og mye lik turnus som piloten min, vi kan ikke jobbe ombord på samme flight, men...Passer det sånn en gang er du/dere hjertelig velkommen til å bo hos oss i Nice, svigers har en ekstra gjestefløy på huset, så dere behøver ikke treffe oss, ha ha, men det tror jeg hadde blitt ekstra hyggelig å skravle over et glass eller tre :-D

TerAnd

03.07.2014 kl.18:09

Lene S.: Så vi skal ha ferie samtidig! - Blir nok bra å få samme turnus, og i tillegg bedre vilkår - alltid spennende å begynne i ny jobb! - Skal dere flytte til Nice og ha det som base? - Og jeg tviler ikke på at det hadde vært koselig med et glass eller flere, - skal legge meg på minne tilbudet fra deg.
Ser frem til en frihelg - har som du sikkert har fått med deg denne uken - og jeg har vært litt småtrøtt hele tiden.
:))))

Lene S.

03.07.2014 kl.18:31

Det blir ikke flytting før vi har alt i orden og diskutert tenåringenes videre studier og blir enige om Paris eller Nice, he he. Tvillingene fyller snart 14 år og Tenage bossen 16, men de virrer mht yrke enda, de går på Den franske skolen, så disiplin og respekt blir ikke nytt for dem ;-) De skal iallfall IKKE bli 'noe med fly' har jeg hørt :-D Ja du har vært både IKKE trøtt og småtrøtt, men du kom deg gjennom, flink som står på, men nå kan du ta helga ;-)))

TerAnd

03.07.2014 kl.18:57

Lene S.: Ok, - en har jo ikke bare seg selv å tenke på, - med hensyn til flytting, - og barna finner nok noe annet enn "noe med fly" - hehehehe
Jeg ser alltid frem mot helg eller en fridag. :))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Fagarbeider ved Sterilenhet på sykehus, og har jobbet som miljøarbeider i bolig - ekstravakt. - Og jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits