Last Day Of April

Da har vi kommet til den siste dagen i april, - og dagen har vært bra , med lett skyet vær og sol. Jeg hadde bestemt meg for å ta en gåtur, og stikke innom Far-Far - som selger fliser. Jeg våknet tidlig, og fikk ikke sove igjen, - men måtte ta meg en liten power-nap etter bare noen timer. 

Jeg har i løpet av formiddagen blitt oppringt av brukeren i Uloba som trenger en personlig assistent - men jeg sov - så vi skal ringes senere i kveld. I tillegg ringte de i boligen jeg er ekstravakt i, og ville ha meg på jobb i kveld,  men jeg kan ikke pga timene mine. Jeg er som dere vet arbeidsledig, - og da kan jeg jobbe inntil 50% av tidligere arbeidstid i løpet av en 14. dagers meldeperiode. Jobber jeg mer, - får jeg kun betalt fra jobben jeg gjør, og ingenting fra NAV. Og siden jeg ikke vet hvor mye jobb jeg kan få i boligen, - blir det til at jeg må passe nøye på - slik at jeg ikke ender opp med å lide økonomisk - for regningene blir jo ikke borte!!!!

Vel, - jeg tok beina fatt rundt kl 12.30 og gikk opp mot Alexander Kiellandsplass, og over til Grünerløkka - og til Biermansgate hvor Far-Far ligger. Det er rett bak Ringnes Park for dere som er kjent.

Ble møtt av en veldig hyggelig mann som kunne fortelle om flisene som er laget av sement i Marokko for et spansk firma, - som igjen Far-Far henter sine fliser fra! - Disse flisene kan man få i mange forskjellige farger og uttrykk. De kunne virkelig alt som har med service å gjøre i den butikken - og jeg fikk oversendt en nett-katalog, og i tillegg kunne de komme med forslag, og om jeg ønsket hjelp til å få lagt flisene via et firma de kjente godt.

Jeg holder på å planlegge og pusse opp gangen - og kunne godt tenke meg å ha fliser på gulvet - MEN vi får se om det lar seg gjøre!

Etter dette hyggelig butikkbesøket, - så gikk jeg nedover på Grünerløkka, og bestemt meg for å ta en liten kaffepause på Espresso House i Markveien/Nordre gate. Fikk meg en plass i sola på fortauet - så det var deilig med en kaffepause - og sola varmet godt i ly av vinden!

Ellers må jeg jo vise dere min nye "bordkreasjon" som jeg kjøpte på Riviera Maison på Steen & Strøm i går, - siden jeg hadde et gavekort fra når jeg hadde bursdag - ble det en billig affære!

Nå har jeg vasket en maskin med klær, og snakket med mine foreldre på telefonen. Nå er det tv-kveld på denne karen.

Ha en fin kveld.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits