Tuesday - Cold Again

Så har vi kommet til de siste dagene av april - og for noen uker vi har hatt her i Oslo! - Men idag var det tilbake til det litt grå og triste været igjen, - og for en sur vind i gatene!

Jeg hadde min time med psykoterapi kl 10, - og jeg stod opp en time før. Jeg blir som sagt alltid sliten og litt "utslitt" etter disse timene, - og derfor er det godt med en gåtur etterpå. Jeg gikk bare litt rundt i sentrumsgatene, - og var innom Steen & Strøm, - og endte opp med å ta en lunsj hos W.B Samson i Operapassasjen.

På min runde kom jeg over noen kjøretøy i bybilde - som "gamle"-trikken på Stortorvet, og denne litt mini-bilen i Operapassasjen, - og ikke minst uten for blomsterbutikken til Finn Schjøll - så lekkert!!!

Etter jeg kom hjem har jeg vasket litt klær, og skal sette meg ned å sjekke selvsangivelsen før fristen går ut i morgen!

Håper dere har hatt en fin dag......

5 kommentarer

theresekristina

29.04.2014 kl.17:00

Ååå no fekk eg lyst på reker..

prinsessen

29.04.2014 kl.17:00

NAAAM så deilige bilder! deilige mat

Håper du får en kjempe fin dag videre <3

TerAnd

29.04.2014 kl.17:02

theresekristina: Ja, - det skjønner jeg godt, - og de var så gode..... :)))

TerAnd

29.04.2014 kl.17:05

prinsessen: Takk - ha en fin dag du også! :))))

Lene S.

29.04.2014 kl.19:10

Selvangivelsen, UPS! Jeg har vært t/r London idag, der var det 18 grader, landet på OSL i 8 grader, brrrr! Vi trøster oss med at vår/sommer varer lenger når varmen kommer i etapper :-D Nå skal jeg legge beina på bordet å lese litt nyheter, men først sjekke sjølmeldinga :-) Ha en god kveld og kos deg :-)))

TerAnd

29.04.2014 kl.19:15

Lene S.: Jeg kom på dette med sjølmeldinga her tidligere i dag, - har hatt tallene liggende, men ikke sjekket. Har jo ikke den vanskeligste meldinga - så det er nok rett.
Ja, det ble brått kaldere - og det merkes!! Ha en super kveld ;))))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits