Min dag - og vårdugnad

I dag skulle jeg på medisinkurs i Bydel Grünerløkka, slik at jeg kan levere ut medisiner i boligen jeg jobber i. Først hadde vi teori, og gjennomgang av hva vi kan dele ut, hva som gjøres i forskjellige situasjoner osv. For å bli godkjent til å levere ut medisiner må jeg bestå en prøve, - og denne hadde vi på slutten av kursdagen. Synes ikke prøven var så vanskelig, - ble avsluttet etter 25 minutter. Må ha 80% rett, og så er det en praktisk del - om jeg ikke husker feil - den delen skal gjøres på jobben, og det er også dit svaret på prøven sendes når den er rettet.

Etter at jeg var ferdig på kurset som ble avholdt i Marstrandsgate ved Dælenenga, - så gikk jeg hjemover. Hadde tenkt meg en tur innom Mathallen, - men jeg husket ikke at den ikke stengt på mandager. Så da ble det at jeg handlet på Rema 1000 i stedet. 

Da jeg kom hjem lagde jeg litt middag, - og slappet av. Mine foreldre ringte, og vi snakket sammen en stund siden det var over 1 uke siden vi snakket sammen sist. I dag var det også tid for årets vårdugnad i borettslaget, - og vi var en liten gjeng på 10 personer som stilte opp denne gangen. Det ble ryddet på loft og kjeller, blomsterbedet ble rensket opp, - og vi lakket utemøblene.

Vi pleier alltid å avslutte dugnaden med pizza - og det gjorde vi denne gangen også. Vi tok avslutningen på takterassen, - som har en fin utsikt over vår "barcode" (Oslo Plaza, Postgirobygget og OBOS)

Nå er det litt nyheter - og så er det snart senga!!

Håper dere også har hatt en fin dag!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits