Last Weekend In April

Slutten av forrige uke var det mye å gjøre for denne karen, - jeg hadde mine 2 siste opplæringsvakter i boligen jeg er ekstravakt i. - Synes jeg har kommet passe godt inn i oppgavene som skal gjøres, - og trives godt med mine nye kollegaer.

Vi har en flott utsikt fra boligen - og jeg tok to bilder fra balkongen utenfor personalrommet på torsdag ettermiddag.

Jeg jobbet kveldsvakt på torsdagen, og hadde dagvakt på fredagen - så jeg var veldig trøtt på morgenen etter lite søvn. Etter dagvakten på fredagen hadde jeg et intervju hos en bruker i Uloba, - og jeg tok T-banen til Gråkammen hvor brukeren bor. Jeg var der fra kl 16.30 til 18.15 - så vi hadde mye å snakke om!! - Jeg fikk et meget godt inntrykk, - og forstod vel at jeg kunne være en mulig kandidat for brukeren - som skulle ta en avgjørelse i løpet av første dagene i mai. 

Ikke nok med at jeg hadde en intervjuavtale - så fikk jeg en super spennende mail fra en jobb jeg har søkt på. Der synes de min søknad var svært interessant - og de skulle begynne prosessen i løpet av 2-3 uker, - kanskje det plutselig løsner noe veldig her...........er jo lov å drømme!!!

På veien hjem etter intervjuet - kom jeg like etter en trafikkulykke mellom bil og sykkel ved Sentrum Politistasjon - det så ikke bra ut - for mannen som var påkjørt lå med masse blod fra hodet etter påkjørselen. I følge noen som så ulykken, - hadde bilisten ikke sett syklisten.

Jeg var bare hjemom for å pakke bagen for å dra til M - som kom hjem etterhvert. På lørdagen gikk vi en lang tur, - og var innom Storo Storsenter, - hvor M kjøpte seg en "juicer". Som dere sikkert skjønner ble det en del juicing etter dette kjøpet, - og vi hadde også en deilig Brokkolisuppe laget fra grunnen av!

Vi fikk med oss våre tv-serier, og begynte på en ny "The 100".  

Søndag ble det en lag tur i sola, - og vi tok en lunsj på Noah`s Ark på Grünerløkka, og trasket litt rundt på Løkka. 

På kvelden dro jeg hjem til meg selv, - for jeg skulle på kurs mandag!

Vel, - det var min weekend.....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits