My 4.Day Of Work Training

Da skal denne karen straks av sted for sin 4. opplæringsvakt i boligen jeg har fått kontrakt med. Jeg snakket mer med sjefen, og siden jeg ikke fikk kommet meg gjennom alle beboerne - så mente vi i fellesskap at det kunne være bra å ha 2 dager til. Så da skal jeg på kveldsvakt nå kl 15 - og så er det dagvakt i morgen. Blir bra å få litt mer erfaring med en ny brukergruppe - er ikke det samme som  jobbe med demente akkurat!!

Jeg har brukt dagen til å slappe av, - og tukle noe veldig med pc-en - som etter en oppdatering i går ikke vil samarbeide på samme måte - og er vel ikke helt der ennå - disse appene tar litt knekken på en kar som ikke har peiling!

Vel, - dette ble en kjapp melding fra meg! - Nå er det å komme seg ut i sola - og komme seg mot jobben - skal gå og nyte været.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits