My Easter - Part 2

På lørdagen hadde jeg og M et ærend opp til Storo Storsenter, - og vi gikk bort til Grünerløkka for å ta 30-bussen, og den kjører forbi Trikkestallen, - og vi ble enige om å stikke dit etter litt shopping. Som sagt - så gjort, - tok å ringte til Maria og Kenneth som også var hjemme i Oslo denne påsken, - og de kom. Vi satt litt ute først, men sola varmet ikke så godt på den åpne plassen ute, - så vi trakk oss inn etter hvert.

Senere utpå ettermiddagen/kvelden ble Maria og Kenneth med tilbake til oss på Carl Berner for litt mer vin og whisky! Når kvelden kom så ble det tidlig sengetid, - siden vi hadde avtalt med Vera og Anne om å møtes i Botanisk Hage søndag kl 12. Vi tok en liten matbit på en av benken ved inngangen, - vi kjøpte mat og drikke i Cafèen - mens damene hadde med seg kaffe og boller/kake hjemmefra!

Ble i Botanisk Hage i mange timer, - gikk rundt å hygget oss i sola, og knipset mange bilder!

Jeg og M fikk oss en stor overraskelse av Vera - hun gav oss Påskeegg.........så koselig det var!!!! - Blir som en liten unge vettu - selv om jeg er 46 år....hehehehe!!

Etter mange timer kjørte Anne oss til døra, og nok en hyggelig dag var over.

På 2.dag påske gikk jeg og M en lang tur i sola, - gikk fra Carl Berner - mot Sagene, - men gikk etter hvert langs Akerselva - sammen med mange andre!! Satt oss på en krakk her og der, - bare for å nyte det deilige været med en flaske Bris!

Så var det tid for meg til å reise hjem til meg selv, - og denne uken som kommer har jeg en del på plakaten!

Håper din påske var like fin......

 

#påske #botaniskhage #oslo #hverdagen #foto

 

Én kommentar

Vera Lynn

22.04.2014 kl.21:59

Du har fått mange flotte bilder med mobilen... Det er ikke alltid nødvendig med dyre flotte kameraer for få en bra resultat. Jeg må takke for en en veldig hyggelig dag i Botaniske Have, og du...! Så bra at påskeeggene falt i smak :o))

TerAnd

22.04.2014 kl.22:30

Vera Lynn: Ja, bildene ble bra de!! - og igjen takk for påskeegget som er tomt!!!! :))))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits