My Easter - Part 1

Ja, - da er påsken 2014 over, og det er lenge siden jeg har tilbrakt hele påsken i Oslo - MEN for en deilig påske det ble!!!

Jeg har vært hos M på Carl Berner fra tirsdag ettermiddag til 2.dag påske, - og det var vel kun 1 dag med regn og grått, - ellers bare SOL. Vi gjorde ikke noe spesielt på tirsdagen siden M hadde jobbet hjemmefra, og hadde middagen klar til jeg kom - fikk servert Spaghetti Bolongnese med salat til.

På onsdagen var det på tide å gjøre unna påskehandelen før butikkene stengte, og vi shoppet for over kr 1000, - og det var før vi hadde plukket med oss 2 poser fra grønnsakhandleren.

Så vi har koset oss med god mat og drikke gjennom påsken - ble litt matlaging disse dagene også, - selv om vi spiste litt ute. Vi lagde Apple Crumble til dessert gjennom påsken, - pluss litt diverse!

På fredagen hadde vi avtalt med Vera og Anne om å finne på noe, - de hadde tenkt seg på Plantasjen ved Hellerudsletta - og lurte på om vi ville være med en tur ut av byen. Vi handlet ikke noe der, - men etterpå dro vi til Losby Gods. Jeg har ikke vært der tidligere, og selv om vi ikke er noen golf-spillere - var det et flott sted. Dessverre var stedet stengt for påsken, med unntak av "Country-cluben" til goflerne!!

Men vi tok oss god tid i sola, - og tok noen bilder av stedet.

Da vi hadde sett nok av stedet, - så ble det tid for litt mat på gjengen, - og vi dro til Egon på Lørenskog. Satte oss ute, - og koset oss med en burger og øl, - og en kaffe etterpå. Så ble det tid for å returnere til hovedstaden, og før vi ble kjørt hjem til Carl Berner var vi innom Vera for å hilse på kattepusene hennes!! - De var så søte, og den ene var veldig selskapssyk, - mens den andre var litt sky - og gjemte seg!

Så ble vi kjørt hjem - og damene ble inn på te/kaffe for en liten stund.

Da var det litt godt utpå Langfredagen  - og vi så litt tv-serier og film - og vær vi viste ordet av det - var klokka blitt 04 - men vi hadde jo fri - så WHO CARES!!!

 

TO BE CONTINUED...........

 

#påske #hverdagen #losbygods #foto

Én kommentar

Vera Lynn

22.04.2014 kl.21:46

Så heldig vi har vært med været denne påsken, varme og mase sol :o)) Det ble virkelig en hyggelig dag på Langfredag, og siden jeg kjørte dere alle hjem ble klokka over 20 innen jeg var hjemme. Det spilte ingen rolle for jeg hadde jo ferie :o))

TerAnd

22.04.2014 kl.22:29

Vera Lynn: Ja, vi hadde en hyggelig dag - og med mye frisk luft - ble vi trøtte etter hvert

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits