Wednesday - Meeting at NAV

Denne dagen startet som gårsdagen, - med regn og gråvær så det holder! - Jeg hadde en avtale med den personen som skal være min saksbehandler på NAV, - dette er vist ei som har alle som er født på samme dato eller i samme år - eller noe lignende!

Jeg gikk til Stortorvet for å ta trikken til Bislett, - hvor mitt NAV-kontor ligger. Hadde avtale kl 13 - og møtte min saksbehandler for å bli litt kjent, og ikke minst hvordan ting skal skje fremover.

Jeg har som dere alle vet vært på Jobbklubb-kurs i 6 uker, - og i den forbindelse fikk jeg et brev fra NAV om at jeg måtte ha min jobbsøkerlogg åpen. På denne måten skal de kunne følge med på hva jeg søker og hvor mange søknader jeg har inne. Det var et bra møte, og selv om jeg hadde litt dårlig følelse på denne saksbehandleren - som jeg kun har snakket med på telefonen. Jeg fortalte henne om hvordan jeg hadde følt en av våre samtaler hadde forløpt - og måten hun snakket på. Det skal jo være en gjensidighet - og det var ikke det jeg satt igjen med etter den spesielle samtalen. Jeg fulgte det rådet min psykoterapeut har sagt til meg, - og det er å si hvordan jeg føler ting, - og på den måten slippe å tenke mer på det.

Jeg fikk en forståelse - og hun fortalte at hun nok kunne oppfattes som "streng" - og at hun hadde 130 personer hun var saksbehandler for. Til det sa jeg bare at jeg er EN - og at det burde man tenke på i en samtale. Dette tok hun til seg - håper jeg, - så min misjon hjalp i hvertfall meg! Ellers gikk vi gjennom hvordan oppfølgingen på jobblogg vil være, og andre småting!

Etter avtalen min gikk jeg hjemover, - var innom Coop Bislett, og en tur innom Posten for å hente noen sko jeg har bestilt.

Nå er det igjen blitt kvelden - tid for litt middag og så er det tv-kveld på denne karen

Ha en fin kveld.....

3 kommentarer

Vera Lynn

09.04.2014 kl.22:00

Det var flott at du fikk sagt hvordan du oppfattet samtalene, noe som er viktig for det videre samarbeide dere i mellom. Det er greit å være streng når det kreves, men ikke på en måte som gjør at personen du skal hjelpe ikke sitter igjen med en god følelse etter. Det er jo ille nok at man har havnet på NAV i første omgang....

TerAnd

09.04.2014 kl.22:08

Vera Lynn: Ja, det var slik jeg oppfattet den samtalen jeg snakker om! - Var veldig ovenfra og ned...på noen spørsmål jeg hadde, og ville ha sikkerhet i.......Men nå er det sagt for om!! :)))

Lene S.

10.04.2014 kl.16:20

Det er nok ikke ofte den damen får vite hva 'brukerne' synes om hennes væremåte, bra jobba av deg, håper det 'gikk inn' :-)) Vi som jobber i yrker hvor vi skal yte service og hjelp må finne oss noe annet å gjøre hvis vi ikke liker mennesker. Har jeg trøbbel med EN passasjer, kan jeg ikke la det gå ut over noen hundre andre :-\ Ønsker deg en riktig god påske, i morgen flyr vi avgårde til sol og varme :-D

TerAnd

10.04.2014 kl.19:43

Lene S.: Ja, det var godt å få sagt mitt. - Det er noen som har det, - sol og sommer! - Her blir det en Oslo-Påske, - blir nok bra det også - satser på sol og deilige gåturer!!!

God tur , og god påske til deg!! :)))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Nettopp begynt som miljøarbeider i bolig, som ekstravakt. Har jobbet som pleieassistent på et sykehjem i 1,5 år med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits