Sunny Friday - Walking Around With A Friend

I dag hadde jeg en avtale med en kompis som hadde en fridag om å møtes for å gå en tur i byen. Vi møttes kl 11 på Kjøkken og Bar - tok en kaffe og ostekake. Vi ble sittende en stund å skravle litt, men så kom vi oss ut i det fine været - var litt småkaldt i skyggen, men i sola varmet det godt. i gikk litt rundt - av innom diverse butikker og så på litt vårklær. Etter en god stund gikk vi på Joe & The Juice for å ta en lunsj, - som bestod av nypresset juice og en kylling, advocado og tomat sandwich

Så var det å finne veien hjem, og siden det er helg - så skal jeg selvsagt til M. Nå ble jeg nettopp oppringt av min venninne Maria, - og lurte på om jeg og M ville møtes på Trikkestallen for en matbit og litt drikke - så dit går ferden rundt kl 18. Ellers er det bursdag til en venn i morgen - så denne helgen går unna!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits