Thursday - Third Day Of Training In New Job

Da har jeg gjort ferdig den tredje, og siste dagen med opplæring. Jeg har vært gjennom mye, og siden jeg aldri har jobbet i en bolig tidligere har det vært mye å sette seg inni. Siden det er ulike beboere, og ulike behov - så skulle jeg ønske det var noen ekstra dager med opplæring, - for det er flere jeg ikke har vært med å følge gjennom en dag.

Min siste opplæringsdag var en kveldsvakt som normalt vil være fra kl 15-22, - men siden det var personalmøte - begynte jeg kl 14. Fikk sms fra min veileder i morges om jeg kunne være med på personalmøte - og det synes jeg viser at de er inkluderende også overfor ekstravikarer +++

Så jeg bestemte meg for å gå til jobben siden det var deilig sol ute, - og gikk via Grünerløkka, og gjennom Botanisk hage - og der har det begynt å blomstre - og folk har funnet veien til denne flotte hagen!

I løpet av vakta - var det først en matlagingsgruppe som betyr at noen beboere hjelper til å lage middag sammen - var virkelig koselig! - Så ble jeg med min veileder og en ansatt til + 3 beboere til Frysja på diskotek, - vi var der frem til kl 20.30 - og så var det litt andre oppgaver før det var på tide å komme seg hjem  - var ferdig kl 22.15 så det ble en lang dag!

Jeg har også underskrevet kontrakt for 6 måneder (tror det er maks de gir på slike kontrakter, og som fornyes) - så det betyr at jeg er ekstravakt med mulighet for jobb når det finnes ledige vakter - altså ingen faste helger eller lignende - men om jeg forstod rett, så kan jeg inngå avtale om dette - så vi får se.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits