Wednesdays Walk

I dag hadde jeg byttet opplæringsdag fra onsdag til torsdag - slik at jeg går sammen med min veileder om har kveldsvakt som jeg skal være med på!

Men jeg måtte opp "tidlig" i dag også, - fordi naboen holde på å pusse opp badet - og dermed ville vannet bli skrudd av fra kl 09-15 - så for å få gjort unna morgenstellet med vann - så var det å komme seg ut av senga! Men jeg var utrolig trøtt i dag, - kommer nok av alle inntrykkene og alt det nye jeg holder på å lære!

Vel, - jeg gikk meg en lang tur på over 3 timer - først litt her i sentrum, tok noen bilder underveis på min ferd gjennom byens gater!

Etter litt rundt her og der i sentrumsgatene - så tok jeg turen oppover Schweigaardsgate mot Gamlebyen - og ved den gamle Postterminalen - er det noen som har lagd noen fine "Wall Arts" - tok bilder av noen som ikke var blitt herpa!!

Når jeg hadde kommet ett stykke oppi gata så ble denne karen litt kaffetørst, og siden Stockfleths har åpnet en ny filial i Gamlebyen - så tok jeg en Mocca og en Kanelsnurr.

Etter å ha sittet en stund og kosa meg, gikk jeg mot Grønland, - og hjemover. Var bare en liten tur innom Kiwi etter noen småting, - og når jeg kom hjem var vannet på plass igjen. Nå er det snart på tide å lage litt middag - og så blir det å se litt EastEnders - som jeg ligger litt etter på!

Skal prøve å legge meg litt tidlig i kveld, - men vi får nå se - skal på kveldsvakt i morgen - så begynner ikke før kl 15 -21/22.

Ha en super kveld.......

2 kommentarer

Vera Lynn

02.04.2014 kl.23:52

Det var en bra spasertur du hadde i dag..., og det er mye å se rundt i Oslo hvis man bare har åpne øyne å ser seg omkring. De veggbildene har jeg også sett, men ikke hatt tid til å stoppe opp for å ta bilde av dem.

Slitsomt når naboene pusser opp badet og vannet må skrus av... Jeg opplevde det når jeg gikk langtidssykemeldt, og da var det ikke alltid like artig å stå opp grytidlig for å gjøre seg ferdig med morgenstellet!

TerAnd

02.04.2014 kl.23:54

Vera Lynn: Ja, det ble en god tur, - og måtte jo knipse noen bilder. Jeg har også sett de veggbildene fra bussen, - men noen av de er jo blitt tagget på - så tok av de "beste"!
De satte opp lapp i god tid ang vannet, - så det er jo bra! - Hadde vært verre om jeg skulle på kveldsvakt, og ligget lenge for litt vann må man jo kaste på seg!! ;))))

Lene S.

03.04.2014 kl.15:25

Vel overstått kveldsvakt :-) I går var jeg t/r London og i ettermiddag blir det t/r Køben. Jeg startet i SAS, er nå i Norwegian, men begynner i Air France fra høsten :-) Jeg kan fortelle deg alt om flyplasser, men når det gjelder å oppholde seg i en by, da er jeg nesten litt lite bereist, he he. Vi ferierer i Frankrike hver påske (Nice - kan anbefales :-) har fransk ektemake, (auto)pilot i Air France, he he og svigerfamilie der. I august blir det ferie i Limassol, den byen har det meste av det beste, vi låner hus av en kollega av meg :-D Håper du kan slappe godt av når du kommer hjem i kveld, det skal jeg :-)

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits