Second Day Of Training For New Work

Jeg må virkelig si at jeg var supertrøtt når jeg våknet kl 06.30 i morges! - Ble mange nye inntrykk, og nye folk å lære og kjenne, - men det var utrolig hyggelig.

Så i dag var det nok en dagvakt på denne karen - jobbet fra kl 08-15.15, og i dag hadde jeg opplæring innen f.eks bruken av tvang og dokumentasjon + mye annet. Er masse å sette seg inn i, - spesielt om beboernes bakgrunn osv.

Jeg skulle egentlig hatt min siste opplæring i morgen, men siden min veileder ikke jobber kveldsvakt før på torsdagen, - ble vi enige om å bytte, - slik at vi følger hverandre. Jeg synes det er veldig bra siden hun er veldig dyktig og ansvarsfull + ei som kjenner og vet masse om brukerne!

Det har nok en dag vært fint vårvær her i Oslo - og dermed ble det til at jeg spaserte hjemover - tok noen bilder på min vei, - og kjente sola varmet i ansiktet - deilig når det er slik!!

Jeg gikk forbi Lekkerbisken rett ved min gamle jobb i SpareBank1 - og kjøpte med meg dagens middag - Kylling Shop Suey til kr 69,-

Vel, - da blir det "fridag" på meg i morgen - og da skal jeg gå en lang tur, og bare kose meg i sola - om jeg ikke husker feil, så skal dette været holde ved i noen dager til.

Nå er det å bare slappe av, - tar på med opplæring - blir sliten - selv om det er noe bra som kommer ut av den.

Ha en fin kveld

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

46, Oslo

Er en mann på 46 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits