My Early Morning

Idag var det å komme seg opp tidlig - jeg hadde fysio-time kl 09, - og ble enig med fysio-dama om at jeg skal fortsette på egenhånd med de øvelsene jeg har blitt vist. Jeg trenker å få tilbake styrken i hånda, og hun synes jeg har kommet langt, - selv om jeg selv synes det går treigt.

Etter fysio, - dro jeg til NAV for å levere ny sykemelding jeg fikk i går for nye 14 dager. I tillegg hadde jeg noen spørsmål angående eventuelt gradert sykemelding, og ble henvist til en samtale på NAV-kontoret. Jeg får se hvordan det blir - fordi hos NAV er jeg arbeidsledig, eller må være minst 50% arbeidsfør. Legen snakket om at vi skulle se på dette ved neste avtale, - og jeg har jo en stående avtale om å være ekstra/ringevikar på sykehjemmet, MEN da må jeg være 100% friskmeldt for å kunne gjøre jobben.

Vel, vi får se hva som skjer, - men jeg er temmelig lei av å ikke ha muligheten for å kunne jobbe!

Jeg gikk fra NAV via St Hanshaugen, - og tok min brunch på Baker Hansen.

Er deilig høstvær her i Oslo, - og gikk en lang tur etter brunchen - gikk via Vår Frelsers Gravlund som er en stille og fredelig plass å gå/sette seg ned.

Nå har jeg kommet meg hjem - og har pakket bagen for weekenden sammen med M senere i dag.

Håper alle har en flott dag, og kose dere i helgen!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits