Fårikålens Dag

Idag er det "Fårikålens Dag" - denne dagen kommer siste torsdagen i september hvert år, - og det er jo en supergod og lettvint middag!

Jeg har selv allerede hatt to fårikål-middager tidligere, - men blir nok flere i løpet av høsten.

(foto:privat)

Enkelt å lage:

- lik mengde kjøtt og kål

- vann

- pepper og salt

Kjøtt og kål legges lagvis, - pepper og litt salt, - vann.

Kokes opp, og småkokes i noen timer til kjøttet er mørt.

http://dinmat.no/Artikler/I-dag-er-farikalens-dag

KOS DEG !!

5 kommentarer

vonhippie

26.09.2013 kl.12:47

Offf har visst han mine doser med fårikål for i år hahaha... To ganger og tre dager til ende hver gang. Men det er sabla godt da :)

TerAnd

26.09.2013 kl.16:01

vonhippie: Enig - kan bli litt mye også - selv om det er supergodt. Har også ei fårikålgryte i flere dager :)))

Vera Lynn

26.09.2013 kl.19:45

Jeg er nok en av de få som ikke har hatt hverken sau eller kål i min munn, hehehe!! Ser godt ut, men jeg har ikke klart å få meg til å kjøpe og lage det :o))

TerAnd

26.09.2013 kl.19:50

Vera Lynn: Liker du det ikke, eller spiser du det om du får det servert??

Vera Lynn

27.09.2013 kl.00:04

Jeg liker det ikke, men jeg er så veloppdragen at jeg klarer å spise en liten porsjon hvis jeg får det servert :o))

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits