Dagen i dag

Dagen i dag har vært en rar dag - først lå jeg super lenge, - fikk ikke sove når jeg la meg - og ble liggende våken lenge!!

Har følt meg utenfor og ubrukelig - masse som skjer med en når man går lenge uten å ha nå å gå til - jeg er fremdeles som dere vet sykemeldt - og dagene blir lange!

Var heldig som hadde en avtale med JL som nettopp har hatt bursdag - og da var jeg syk, og fikk ikke feiret han - men vi skulle møtes i dag for en matbit sammen.

Vi møttes rett over kl 16 - og spiste kinamat på Jambo som ligger på Karl Johan - jeg spiste Spicy Duck.

Det var så hyggelig å ses, - det er en stund siden, - og vi hadde nok å snakke om. Vi har vært venner i mange år, - og kjenner hverandre godt - og snakker om alt vi har på hjertet.

Etter vi hadde spist, - gikk vi innom den nye store bokhandelen som er der hvor Eldorado Kino tidligere lå - bokhandelen heter også "Eldorado". -Og det var en super bokhandel, - kunne blitt der i mange timer for  komme gjennom utvalget.

Nå er det tv-kveld, - før det er sengetid.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits