Last Weekend

Da er det mandag, - og ny uke på gang! Her i Oslo har det vært en flott weekend med sol, - og deilig høstvær.

Jeg dro som vanlig til M for helgen - og vi hadde en avtale på lørdagen, - om å møte et vennepar fra Portugal til lunsj. Stedet vi hadde valgt var Villa Paradiso på Grünerløkka, - og vi møttes kl 12, - spist en pizza til lunsj, - hadde en hyggelig stund.

Etter lunsjen gikk vi alle sammen nedover på Løkka, og mot Youngstorget, - hvor det var en lite "stand" hvor det var folk fra Portugal som hadde tatt med seg diverse matretter og kaker.

Jeg og M gikk videre en liten tur i sentrum, - men dro tilbake til Carl Berner etterhvert. Var innom Meny, - og kjøpte med oss fersk sild til middagen, - og det var virkelig godt.

 

På fredag kveld begynte vi å se på en tv-serie som ingen av oss hadde sett før - Revenge, - og denne satte vi på igjen på lørdagen også!! - Så mange episoder - så øynene var nesten firekantet :)

Søndagen var det ut på en lang gåtur - og satt lenge i sola ved Tøyen Badet, - gikk ned mot Grønland - og kjøpte med oss diverse grønnsaker.

Til søndagsmiddag ble det "Indisk Homemade" by Chef M og Assistenten!- Chicken Curry, Samosa og Onion Bhaji + salat, yoghurt, chutney. Ble ett skikkelig herremåltid - ikke super masse, - men en liten smakebit av godbitene :))))

Vi avsluttet kvelden med å se ferdig sesong 1 av Revenge - serien er fra 2011, en har ikke sett den før nå - vet at sesong 3 nettopp har begynt.

Vel - That's My Weekend

 

5 kommentarer

trond666

23.09.2013 kl.16:18

Du lager mye god mat :))))))

TerAnd

23.09.2013 kl.16:26

trond666: Jeg er nok mer assistenten, - spesielt i helgene, - men kan nok om jeg må...hehehe

Maria

23.09.2013 kl.18:35

Hm, den der curry middagen ser veeeldig god ut... Og nå er jo tiden for sånne spicy middager når høstmørkret kryper på :)

TerAnd

23.09.2013 kl.18:49

Maria: Ja, vår indiske aften var veldig god.... absolutt godt med høstmiddager!! ;)

Vera Lynn

23.09.2013 kl.22:28

Mmmmm så godt det så ut :o)) For en gang skyld var jeg ikke sulten når jeg leste innlegget, men det pirret smaksløkene alikevel!

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits