My Day 19.09.13

Jeg var skikkelig morgenfugl idag, - og jeg var oppe av senga, og ferdig dusjet når klokka var 06.30 - ble frokost og God Morgen Norge!

Men rundt kl 10 ble jeg rastløs, og måtte komme meg ut en tur. Siden jeg er ofte ute å tar meg en kaffe, - har jeg diverse kaffekort, - og idag ble det gratiskaffe på Steam Kaffebar - Eger. Tok en dobbel Mocca og en kanelbolle.

Etter kaffepausen, tok jeg turen innom Follestad for å se på en overgangsjakke, - og jeg bestilte en sort Barbour jakke som kommer til uka!

Så har jeg lenge tenk å ta en tur innom sykehjemmet jeg har jobbet på, og det gjorde jeg i dag. Var utrolig hyggelig å se pasientene og kollegaene, - og merker at jeg savner å være endel av teamet. Jeg har en muntlig avtale om å jobbe som ekstra/ringevikar - men det er jo først når jeg er arbeidsfør igjen. Hånda er jo fremdeles ikke helt ok til at jeg kan gjøre jobben som pleieassistent, - så det tar nok ennå en stund før jeg er klar!

Gikk hjemover via Grünerløkka, og var innom Blomsterbutikken i Markveien, - kjøpte meg noen roser, og da jeg nesten var hjemme tok jeg med meg en Take-Away Tempura Maki .Resten av ettermiddagen har jeg sett litt tv, - og snakket med mine foreldre. Nå er det middag, og så er vel kvelden kommet.

I morgen er det opp tidlig igjen, - skal til fysio med hånda!

Ha en super kveld4 kommentarer

Vera Lynn

19.09.2013 kl.21:43

Wow, nå er jeg imponert oppe og ready to og allerede kl 06:30 om morningen.... Hadde ikke vært meg hvis jeg ikke måtte opp!! For noen nydelig roser du har kjøpt deg, likte fargenyansene i bladene :o))

TerAnd

19.09.2013 kl.21:53

Vera Lynn: Vel, jeg må bare prøve å snu om litt - har problemer med å sovne, så i dag er jeg supertrøtt....hehehehe.

Vera Lynn

19.09.2013 kl.22:12

Jeg burde jo snu om jeg også, men klarer det ikke.... Sitter fortsatt oppe til langt på natt og så opp grytidlig om morningen og når helgen kommer er jeg helt ødelagt...

TerAnd

19.09.2013 kl.22:24

Vera Lynn: Ja, vi får se om jeg fikser det - men begynner å bli trøtt nå.....hehehehe

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits