Lazy Wednesday

Idag har denne karen ikke gjort mye - kom meg opp ved 10-tiden, - og måtte jo komme meg ut på en gåtur idag også!

Jeg begynner å bli så lei av å gå rundt uten å komme meg videre, - jeg er jo fremdeles sykemeldt  i hvertfall 1 uke til. Skal til fysio på fredag, og jeg føler at hånda fremdeles ikke er der jeg skal være for å kunne gjøre en jobb som pleieassistent.

Enkelte dager er hånda ok, og andre dager verker og er en stivere!

Vel, - nok om det, - ble som sagt en gåtur - og tok meg en lunsj på veien - stoppet på en lunsjbar i Kirkegata/Prinsens gate - og tok en Sandwisk med kylling og bacon + Zero.

Litt lengre nede i gata lå Stockfleths, - og kjøpte med meg en latte to-go!

 

Gikk vel ute i over 2 timer, - og kom meg hjem! - Har brukt dagen til å ordne litt, - men ikke den helt store energien har blitt brukt. Ble tid til 1 times power-nap, så da håper jeg at det ikke blir en "søvnløs" natt.

Vel, - me prekas!!

2 kommentarer

Vera Lynn

18.09.2013 kl.21:06

Det er deilig å komme seg ut litt, men jeg skjønner du begynner å bli lei siden du har gått sykemeldt så lenge... Kjente jo på det samme selv for en stund siden.... Det kan være litt risikabelt å sove på dagen, men klarer man å komme seg opp etter max en time så pleier det å ga ganske bra....

TerAnd

18.09.2013 kl.21:11

Vera Lynn: Begynner å bli lei, - g mest fordi jeg ikke føler at hånda er helt der!! - Ble bare ca 1t powernap

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits