Monday's Here!!

Idag bare måtte jeg opp tidlig, og ut - jeg sov nok engang kun få timer i natt - ble vel ca 4 timer. Hodepinen er nesten borte - så det lover godt.

Jeg er fremdeles sykemeldt - ble forlenget med nye 2 uker, - og da måtte jeg en tur på NAV for å levere denne. Der var det jo nok med folk en mandag formiddag - satt vel i 45 minutter i kø -- for å levere sykemeldingen, tar ikke sjansen på å sende den - blir fort borte!!!

 

Ute har det regnet mer eller mindre sammenhengende i hele dag  - tok trikken til NAV, - men gikk fra Bislett via St Hanshaugen, og ned til sentrum. Ble en god tur det i regnet - og ute begynner det å bli høst - selv om ikke "høstens farger" har kommet for fullt ennå.

Da jeg kom ned til sentrum - begynte jeg virkelig å bli sulten - hadde ikke spist noe - og klokka hadde blitt 13.30. Tok turen innom Cafe Opus på Glasmagasinet, - og tok et karbonadesmørbrød, vaffel og Cola Zero.

Resten av dagen skal benyttes til å gjøre litt nødvendig "house work" - lese litt krim, - og se litt på tv +++

Vi prekas!!

 

2 kommentarer

Lavkarbotips

16.09.2013 kl.15:49

Kjenner til NAV og sykemeldinger som blir borte.... Best å levere fysisk, selv om det tar tid å vente.

Maten din så fristende og god ut du, selv om den ikke er noe jeg spiser jevnlig. Men koselig å gå på café da, lite avbrekk i hverdagen.

TerAnd

16.09.2013 kl.15:59

Lavkarbotips: Best med personlig oppmøte - og jeg ber de sjekke alt også!

Cafe er min kos - og dessverre er der mye fristende i diskene!

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits