My Tuesday - 10.09.13

Etter å ha sovet minimalt sist natt, - ble vel knappe 4 timer, - og grunnen var i hovedsak at hånda murret og verket. Men for ikke å bli sittende inne, eller sløve på sofaen, - tok jeg meg en lang gåtur!

På vei ut kikket jeg i postkassa, - og der lå det en hentelapp på en pakke. Så da måtte jeg jo ta en tur innom Posten på vei hjemover etter gåturen. Postkontoret jeg tilhører er St Olavs plass postkontor, og der jobber flere av mine gamle kollegaer,  fra min egen tid i Posten - som tok slutt i 2006.

Jeg ble sittende en god stund å snakke med min tidligere sjef, og noen kollegaer - alltid hyggelig, - har jo jobbet med de i mange år!!

Vel, - årsaken var å hente en pakke med en hettejakke fra Daniel Franck, - kommer til å bli god og ha utover høsten!!!

Etter Posten, - gikk jeg hjemover, og var innom MesterGrønn, og kjøpte med lyng til balkongen - som dessverre har sett sine bedre dager!

Nå har jeg ordnet der ute,  og da skal denne karen slappe av resten av kvelden - se litt tv.

Blogges!2 kommentarer

Vera Lynn

10.09.2013 kl.21:28

Grattis med nye hettejakke, den var stilig :o)) Så kjedelig at hånda di kranger, trodde at den var kommet seg å var ganske bra nå! Jeg har ikke tenkt på lyng til balkongen enda, men det er vel på tide at jeg begynner å gjøre det snart nå....

TerAnd

10.09.2013 kl.21:37

Vera Lynn: Likte den godt - ;)))
Den murrer og verker ofte, - er nok fordi den heles, -men også fordi jeg bruker den masse!!
Mine blomster var dårlige - så da ble det lyng!!

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits