Bruk Stemmeretten

Ja, da er dagen kommet for Stortingsvalget 2013. - Jeg har nå vært å brukt min stemmerett, - og mener alle bør bruke den, - om du sier det ikke hjelper, - vel, sitt ikke senere å kritiser.

Vi må stemme ut fra vår egen situasjon, og meninger, - er du fremdeles i tvil på hvilket parti du skal stemme på, - ta en eller flere av "Valgtesten" som finnes på nettet. Jeg har selv benyttet flere av disse, - for å bli mer sikker på mitt valg av parti.

Her i Oslo skal/kan vi stemme over om Stortinget skal behandle OL-søknad i 2022.

Etter å ha vært på Møllergata skole, og avlagt min stemme i Stortingsvalget og OL-søknad, - gikk jeg på butikken for å handle inn litt for denne uka.

Det er en ting jeg synes er rart her i landet, - man kan ikke kjøpe alkohol på valgdagen!! - Ser ikke helt årsaken til dette, - hva med de som har forhåndsstemt?? Er man beruset, og vil stemme - kan jo valgmedarbeiderne bortvise disse fra valglokalet.

Vel, - folkens - bruk stemmeretten!!

GODT VALG


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

TerAnd

TerAnd

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits