My Day - 03.09.13

Idag har denne karen fått unnagjort endel, - jeg hadde to avtaler i dag - frisør og fysio!

Jeg kom meg opp kl 09, - og i forbindelse med at jeg skulle til frisøren, - tenkte jeg å ta turen via Grünerløkka, og levere noen bøker til Maritabutikken som ligger i Markveien. Jeg hadde samlet sammen en pose med bøker, - og ville gi de til Maritastiftelsen, - som hjelper folk med rusproblemer til å komme tilbake til den "normale" hverdagen. Jeg gikk dit kl 10.30 - og de hadde dessverre ikke åpnet ennå, - men møtte noen hyggelige folk som jobbet med å klargjøre butikken til åpning, - og de takket så mye for bøkene! - Har ved flere anledninger gitt ting jeg ikke lengre har behov for til dem, og de er alltid så takknemlige!

Har du ting som du ikke trenger lengre, og bor i Oslo - ta kontakt med Maritastiftelsen, - de kommer å henter (ikke klær)

Vel, - som sagt var dette på vei til frisøren - HårCompagniet, som ligger i Chr Kroghs gate, - og der hadde jeg time kl 11, - og selv om jeg ikke har så mye hår igjen, er det godt å bli stelt litt med.

Etter en rundt med maskinen og saksa, - var det avsted til min neste avtale, - nemlig fysioterapi etter bruddene i hånda!

Jeg fikk henvisning fra Legevakten, - og hadde time hos Sentralstasjonen Fysioterapi og Manuellterapi, som ligger i Storgata her i Oslo. Min fysiodame er spesialist innen håndterapi etter brudd og operasjoner - og hun gav meg mye informasjon om hva jeg kan forvente, hvor lang tid, og hva jeg må gjøre!

Hun synes jeg hadde fått god bevegelighet i hånda - tatt i betrakning tiden siden jeg tok av gips og fjernet pinnene! - Jeg var der i underkant av 1 time, og skal tilbake om 2 uker. Skal ikke belaste hånda masse, men "bevege" den så mye jeg kan - og jeg vil fremdeles føle at det gjør "vondt" noen ganger, - men slik kan det være i flere måneder etter en operasjon.

Vel, - etter alt dette ble det en lunsj på Cafe Opus på Glasmagasinet, - og nå er det home sweet home!

Nå står det en kjele med fårikål og putrer på kjøkkenet, - så om noen timer blir det skikkelig høstmiddag på denne karen - elsker fårikål.

SEE YOU

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

terand

terand

45, Oslo

Er en mann på 45 år, - bor i Oslo. Har nettopp begynt å jobbe som pleieassistent på et sykehjem, og jobber med personer med demens. Liker å reise, lese, hjemmeinnredning, musikk +++ Har tenkt å blogge om: - ting som opptar meg, - dagliglivet.

Kategorier

Arkiv

hits